Aiden

9. června 2012 v 12:27 | KarrParanoiker |  Aiden
Teď se vám pokusím stručně vyložit hystorii kapely Aiden...
  • Začali hrát na jaře roku 2003
  • Členové:
    • Will Francis- vokály
    • Jake Wambold- kytara (2003- 2008)
    • Angel Ibarra- kytara
    • Jake Davison- bicí (2003- 2011)
    • Nick Wiggins- basskytara
  • Žánr: dokonalá směsice hardcore, metalu, emo, goth image, alternative rocku... (neukamenujte mě, zdá se mi to jako nejpravděpodobnější a JO, něco ,,málo'' jsem si načetla^^)
  • Asi mají hodně rádi film Kruh, neboť se (s největší pravděpodobností) pojmenovali podle malého kluka v něm hrajícím.
  • Svou první show hráli už v roce 2003 pouze s pěti písněmi...
  • Diskografie:
    • Our Gang's Dark Oath (2004)
    • Nightmare Anatomy (2005)
    • Rain In Hell (EP, 2006)
    • Convictoin (2007)
    • Knives (2009)
  • Pochází ze Seattlu v USA
Aiden
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Hotaru Hotaru | Web | 27. července 2012 v 15:47 | Reagovat

wtf, Aiden a goth? :DD Ako mám ich rada, počúvam ich už hodne dlho ale nie je v nich nič goth ale dobre :DDDDDDD Však všeličo veselé sa dozvedám na tvojom blogu.

2 Corey Blue Corey Blue | Web | 27. července 2012 v 16:25 | Reagovat

[1]: Ty jo, když už jsi ten odborník, tak se prosím nauč číst a léčit svoje mindráčky někde jinde, ok?

3 Hotaru Hotaru | Web | 1. srpna 2012 v 11:49 | Reagovat

Pozor na ňuuu, kúše! :DD A keď si si o tom už niečo načítala, odporúčam si pozrieť v súvislosti s goth image pojmy ako deathrock a batcaver :DD

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama